Beoordelingen van Aki Sushi Tilburg

Recente recensies van Aki Sushi Tilburg

5 sterren na 76 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste zonder het beste sushi thuisbezorg restaurant van Tilburg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst geprobeerd. Best tevreden. Dus komen wij terug.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is echt heeerlijk, jammer dat de krab , krabsalade is maar voor de rest echt top. Bezorging is optijd alleen had de beste man geen wisselgeld bij dus heb ik teveel betaald voor m'n bestelling, toewel ik aangegeven heb met hoeveel ik zou betalen, dat was jammer. Hij snapte me ook niet want hij kon geen engels of nederlands. Ik zou zeker nogmaals bestellen maar dan via ideal betalen :).

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Wij bestellen hier regelmatig.

Reactie van Aki Sushi:Dank u wel

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super heerlijk, alles klopt heerlijk op smaak gebracht. Wij komen zeker terug.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi en mooi opgemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi echt een tien! Vriendelijk personeel een echte aanrader!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt de allerlekkerste en meest versie sushi van Tilburg!!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de allerlekkerste sushi van Tilburg....zeker een aanrader. Omdat ik jarig was werd ik ook nog gefeliciteerd door de bezorgster. Dikke tien +

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer van top kwaliteit! Super vriendelijk en overheerlijk!!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer wat anders van de kaart gekozen en alweer ontzettend genoten! Heel vers, smaakvol. Aardig personeel. Heel tevreden!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers, goede prijs-kwaliteit

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! We kregen de tip hier te bestellen en was een hele goede tip! Goede sushi, je proefde dat het vers was en net gemaakt, niet ijs koud! Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat het per rol 4 stukjes zijn. Dus volgende keer daardoor wat meer bestellen. Maar echt aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, alles is vers en smaakvol! Dit is echt de beste sushi die je kunt vinden in Tilburg! En het zijn lieve, vriendelijke mensen! Kortom; Top!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service, en lekker verse sushi ik ben erg tevreden!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is heerlijk; vers, goede smaken, ziet er verzorgd uit. Vriendelijke mensen. Ik ben heel tevreden over Aki Sushi Tilburg!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeetlijk!!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima op tijd!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is nou de 4-5e keer dat wij bij Aki besteld hebben en de kwaliteit blijft ons verbazen hoe geweldig lekker en vers het is. Zoals al eerder gezegd blijven wij hier 100% bestellen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery as always and best Sushi in Tilburg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top top top!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi echt lekker vers goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Vooral de exclusieve sushi’s zijn echte aanraders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van het heerlijke eten. Was echt super.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goede sushi, goede kwaliteit, goede prijs, netjes verzorgd, zeker voor herhaling vatbaar

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supervers en superlekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd zo verschrikkelijk lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is super vers. Smaak is uitmuntend. Wij bestellen altijd bij Aki als we Sushi bestellen! Geweldig

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vlotte en vriendelijke afhandeling. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd super bij jullie! Geniet altijd van de crispy sushi. En vind het super dat jullie weten dat wij van gember houden. Als ik het vergeet te vragen doen jullie het erbij. Jullie aandacht voor eten en gasten (afhalers nu) is top! Lekkerste sushi in Tilburg !

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, super vers en lekker

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Allemaal verse ingredienten, lekkere rijst, veel topping, mooi opgemaakt. Ik kom zeker terug!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en supervers!! Echt een aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier bestelt en weer super tevreden. Er wordt goed rekening gehouden met de opmerkingen en het is super vers. Ons ga je nog zeker vaker zien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sushi in Tilburg

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Lekker vers en het warme goed op temperatuur.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en enorm aardig personeel! Goede wasabi, leuke promoactie met 20% korting bij afhalen. Fijn om deze zaak erbij te hebben rond de besterdring. Beter dan alle andere zaken in de omgeving.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was van prima kwaliteit. Ook erg aardige mensen, dus zeker een aanrader.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, lekker vers, goed van formaat en smaak. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt waanzinnig lekkere sushi, voor iedereen een aanrader.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi. Vers en grote rol. Lekkere smaak combinaties is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse producten. Kwam het afhalen en mijn bestelling stond keurig op tijd klaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

Reactie van Aki Sushi:bedankt voor uw beoordeling

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi, maar echt heeeel lekker!! De mensen zijn heel vriendelijk en vandaag zelfs iets extra’s gekregen. Zeker bestellen hier!

Reactie van Aki Sushi:bedankt voor uw beoordeling

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onvriendelijke bezorger

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was voortreffelijk, maar we misten 12 sushi uit een box. Er was geen telefoonnummer (dat werkte) of email adres. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Een aanrader, deze nieuwe zaak in de Besterd.

Reactie van Aki Sushi:bedankt voor uw beoordeling

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en snel!

Reactie van Aki Sushi: bedankt voor uw beoordeling

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Aki Sushi:Dankjewel

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De serre 8s heerlijk

Reactie van Aki Sushi:bedankt voor uw beoordeling

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel

Reactie van Aki Sushi:bedankt voor uw beoordeling

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was snel klaar en stond al klaar toen ik het kwam ophalen. De sushi was heel erg lekker! :)

Reactie van Aki Sushi:Dankjewel

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en hele verse sushi!! Echt een aanrader

Reactie van Aki Sushi:Dankjewel

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers bereid en ze zijn super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, eerlijke prijs en op tijd bezorgd.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Aki Sushi:Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Lekkere verse sushi. Jammer dat er geen vleesgerechten te bestellen zijn.